19.06.2017

Семінар «Впровадження на підприємстві системи НАССР. Система управління безпечністю харчових продуктів відповідно до стандарту ДСТУ ISO 22000:2007»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у семінарі «Впровадження на підприємстві системи НАССР. Система управління безпечністю харчових продуктів. відповідно до стандарту ДСТУ ISO 22000:2007», який відбудеться 6 липня 2017р. о 10.00 в ДП «УкрНДНЦ».

 

Цільова аудиторія:

Семінар призначений для керівників підприємств, фахівців з якості, співробітників підприємств, зацікавлених в розробці і впровадженні програми харчової безпеки за принципами НАССР.

Слухачі отримають чітке розуміння семи принципів НАССР, що дасть можливість провести впровадження всієї системи на діючих підприємствах.

 

Інформація для учасників:

  • бажаний досвід роботи у сфері систем менеджменту організацій;
  • для кращого засвоєння матеріалу пропонуємо вам попередньо придбати та ознайомитися зі структурою і вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000:2007.

 

Мета заходу:

У семінарі будуть розглянуті дуже актуальні питання, що стосуються сертифікації HACCP в харчовій галузі України, підготовка планів по HACCP, принципи системи HACCP, як отримати сертифікат HACCP для харчового підприємства і можливість його отримання, а також діяльність підприємства через управління безпечністю харчової продукції.

 

Програмою семінару передбачений розгляд таких питань:

  • Законодавчі передумови впровадження систем НАССР на харчових підприємствах. Закон України «Про основні принципи та вимоги щодо безпечності і якості харчових продуктів».
  • Відповідальність за невиконання обов’язків операторами ринку щодо впровадження на виробництві НАССР. Накази Мінагрополітики від 06.02.2017 № 41 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».
  • Основні вимоги до системи управляння якістю та безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР.
  • Система управляння якістю та безпечністю харчових продуктів. Небезпечні фактори, в тому числі фактори, які можуть бути присутні в виробничих процесах. Запобіжні дії.
  • Рекомендації по впровадженню НАССР на прикладі підприємств з виробництва харчової продукції, громадського харчування та сільгоспвиробника. Формування документів НАССР.

 

Організатори семінару залишають за собою право змінювати програму семінару!

 

Семінар для вас проводитимуть фахівці ДП «УкрНДНЦ» з багаторічним досвідом роботи в галузі харчової промисловості:

Кохан Світлана Василівна — провідний інженер науково-дослідного відділу з розробки та технічної перевірки стандартів Управління національної та міжнародної стандартизації.

Онищенко Наталія Миколаївна — заступник керівника управління оцінки відповідності, аудитор з сертифікації харчової продукції та продовольчої сировини.

 

Після закінчення семінару всі учасники отримають сертифікат ДП «УкрНДНЦ».

 

Для оформлення документів на семінар необхідно заповнити та відправити заявку (заявка у додатку) за тел./ф. (044) 452-34-27, e-mail: dekanat@uas.org.ua.

Вартість участі в роботі семінару – 1200 грн. з ПДВ.

Можлива знижка 10% за умовою участі 3 учасників з однієї організації та знижка до 50% для студентів ВНЗ.

Реквізити для оплати:

Поточний рахунок № 26008052640628 у Філії «Розрахунковий центр» ПАТ КБ «Приватбанк» в м. Києві, МФО 320649

Призначення платежу: «За участь у семінарі НАССР П.І.Б»

 

Реєстрація учасників буде проводитися 6 липня 2017 року з 09.30 до 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Святошинська 2, 2 поверх, в приміщенні малого конференц-залу.

Стосовно тематики семінару телефонувати за номером: +38(067)803-71-15 або (044) 452-01-64 (Кириченко Валерія Олегівна)

 

Дотаткова інформація >>