Картка даних терміну

Позначення стандарту:
ДСТУ 2164-93

Назва стандарту:
ВИНА ВИНОГРАДНІ Терміни та визначення

Термін:
ігристе вино

Визначення:
Вино, зроблене шляхом вторинного бродіння оброблених виноматеріалів (особливе або первинного бродіння сусла (натуральне з спеціально затверджених сортів винограду, які містять диоксид вуглецю ендогенного (природного походження з надлишковим тиском в готовій продукції не менше 350 кПа при температурі 20 град.С

Термин:
игристое вино

Определение:
Вино, получаемое путем вторичного брожения обработанных виноматериалов ( особое или первичного брожения сусла ( натуральное нз специально утвержденных сортов винограда, содержащее диоксид углерода эндогенного (естественного происхождения с избыточным в готовой продукции не менее З50 кПа при температуре 20 град.С

Term:
Sparkling wines

Definition:
-

Term:
Traubenschaumweine

Definition:
-

Term:
Vin mousseux

Definition:
-